Kurumsal Koçluk ve Yönetici Koçluğu Sertifika Programı

Kimler Katılabilir

1. Seviye eğitimlerini tamamlamış ve kurumsal koçluk alanında uzmanlaşmak isteyen kişiler.

Eğitim Süresi

60 saat

Son Başvuru Tarihi

Eğitim Gün ve Saatleri

Eğitim Ücreti

2,500₺

Eğitimin Amacı

Bu eğitime; kurumsal koçluğu meslek olarak yapmak isteyen ve bu alanda uzmanlaşmak isteyen koçluk eğitimi almış olan koçların veya iş sahibi olan, herhangi bir kurumda üst düzey yöneticilik yapıp koçluk eğitimi altyapısına sahip kişilerin katılabileceği bir eğitim programıdır.

Program sonunda katılımcılar; kurumlara yönelik olarak; kurum içinde var olan sıkıntıların tespit edilmesi ve sıkıntıların giderilmesi, kurumun projelerinin aktif hale getirilmesi, çalışanların kişisel performanslarının artırılması kısacası var olan insan kaynağının etkin kullanılması ve kurumsal hedeflerin gerçekleştirilmesinde beceri ve yetkinlik kazanırlar. Aynı zamanda koçluk sanatı ile kurumsal dünyanın gerçeklerini birleştirerek, etkin birer yönetici koçu olma yolunda sağlam bir adım atmış olurlar.

Eğitim Yeri :

İZÜ Altunizade Yerleşkesi

Eğitim İçeriği :

• Profesyonel koçluğa giriş
  • Kurumsal Koçluğun Temelleri
  • İş Ortamında Koçluk
  • Kurumsal Yapılar ve Özellikleri
  • Kurumsal Koçlukta "mimcoaching" yaklaşımı
  • Kurumsal koçluk uygulamaları
  • Uygulamalar

Eğitmen :

Sertifika / Katılım Belgesi :

Program sonunda katılımcılar İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi tarafından imzalanan sertifikalarını almaya hak kazanırlar.

Sınav: Eğitim sonunda yapılacak sınavda 75 puan ve üzerinde alan katılımcılar “Eğitim Sertifikası”; almaya hak kazanacaklardır.

Devam Zorunluluğu :

Eğitimde %80 devam zorunluluğunun yerine getirilmesi gerekmektedir.

Gerekli Belgeler :

İletişim Bilgileri :

izusem@izu.edu.tr

Notlar :
  • İZÜ mensup, mezun ve öğrencilerine kontenjan dahilinde indirim imkanı sağlanmaktadır.
  • Yetkili devlet kurumlarınca Covid-19 pandemisi dolayısıyla  sokağa çıkma yasağı vb tedbirlerin ilan edilmesi durumunda duyuruda olan program takvimlerinde değişikliğe gidilebilecektir.
  • İZÜSEM, programların duyuru ve uygulama aşamalarında gerekli gördüğü her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.
  • İlgili programın kontenjanı sınırlı olduğundan, İZÜSEM tarafından kesin kayıt hakkı tanınan ve eğitim programı ödemesini gerçekleştiren katılımcılardan; ilgili programın başlama tarihinden 2 hafta öncesine kadar İZÜSEM'e programa katılamayacağına dair yazılı başvuruda bulunanlar hariç, katılımcının programa katılıp katılmamasına bakılmaksızın herhangi bir geri ücret ödemesi yapılmayacaktır.
  • Hafta içi - Hafta sonu eğitim grupları kesin kayıt döneminde katılımcı sayısına göre belirlenecektir.

Ön Kayıt İçin Tıklayınız