KOSGEB Destekleri ve Proje Yazım Uygulama Eğitimi

Kimler Katılabilir

İlgi duyan herkes katılabilir.

Eğitim Süresi

16 Saat

Son Başvuru Tarihi

Eğitim Gün ve Saatleri

Eğitim Ücreti

400 ₺

Eğitimin Amacı

KOSGEB desteklerinden nasıl yararlanılacağını, hazırlanacak olan projelerin kabul edilmesi için önemli teknikleri kazandırmak.

Eğitim Yeri :

İZÜ Altunizade Yerleşkesi

Eğitim İçeriği :

• KOSGEB destekleri
  • Proje yazım teknikleri
  • Örnek proje inceleme

Eğitmen :

Münevver Olcaysoy
Cem Şahin

Sertifika / Katılım Belgesi :

Program sonunda katılımcılar İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından onaylı katılım belgesi almaya hak kazanırlar.

Devam Zorunluluğu :

Eğitimde %80 devam zorunluluğunun yerine getirilmesi gerekmektedir.

Gerekli Belgeler :

TC Kimlik Fotokopisi

İletişim Bilgileri :

izusem@izu.edu.tr

Notlar :
  • İZÜ mensup, mezun ve öğrencilerine kontenjan dahilinde indirim imkanı sağlanmaktadır.
  • Yetkili devlet kurumlarınca Covid-19 pandemisi dolayısıyla  sokağa çıkma yasağı vb tedbirlerin ilan edilmesi durumunda duyuruda olan program takvimlerinde değişikliğe gidilebilecektir.
  • İZÜSEM, programların duyuru ve uygulama aşamalarında gerekli gördüğü her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.
  • İlgili programın kontenjanı sınırlı olduğundan, İZÜSEM tarafından kesin kayıt hakkı tanınan ve eğitim programı ödemesini gerçekleştiren katılımcılardan; ilgili programın başlama tarihinden 2 hafta öncesine kadar İZÜSEM'e programa katılamayacağına dair yazılı başvuruda bulunanlar hariç, katılımcının programa katılıp katılmamasına bakılmaksızın herhangi bir geri ücret ödemesi yapılmayacaktır.
  • Hafta içi - Hafta sonu eğitim grupları kesin kayıt döneminde katılımcı sayısına göre belirlenecektir.

LOGO İşbirliği Yazısı Ön Kayıt İçin Tıklayınız