Kanvas İş Modeli Eğitimi

Kimler Katılabilir

İlgi duyan herkes katılabilir.

Eğitim Süresi

16 saat (8 saat teorik ders + 8 saat uygulama)

Son Başvuru Tarihi

Eğitim Gün ve Saatleri

Eğitim Ücreti

800₺ (Daha önce İZÜSEM'de eğitim görmüş katılımcılar için: 650₺)

Eğitimin Amacı

Mevcut işletmeler yada yeni girişimcilerin süreçlerini kurma, geliştirme ve yenileme konusunda son derece inovatif ve pratik bir yöntem uygulaması ile birlikte verilecektir.

Eğitim Yeri :

İZÜ Altunizade Yerleşkesi

Eğitim İçeriği :

• Kanvas iş modeli nedir?
  • Diğer yöntemler ile karşılaştırmalı farkları,
  • İş planı nasıl hazırlanır ve uygulamada dikkat edilecek hususlar,
  • Mevcut işletmelerin süreçlerini geliştirme ve yenileme konusunda kanvas iş modeli faydaları,
  • Girişimciler kanvas iş modelini nasıl kurgulamalı?,
  • Uygulama ile kanvas iş modeli.

Eğitmen :

Ebru Kuday

Sertifika / Katılım Belgesi :

Program sonunda katılımcılara İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi onaylı sertifika verilecektir.

Devam Zorunluluğu :

Eğitimde %80 devam zorunluluğunun yerine getirilmesi gerekmektedir.

Gerekli Belgeler :

TC Kimlik Fotokopisi

İletişim Bilgileri :

izusem@izu.edu.tr

Notlar :
  • İZÜ mensup, mezun ve öğrencilerine kontenjan dahilinde indirim imkanı sağlanmaktadır.
  • Yetkili devlet kurumlarınca Covid-19 pandemisi dolayısıyla  sokağa çıkma yasağı vb tedbirlerin ilan edilmesi durumunda duyuruda olan program takvimlerinde değişikliğe gidilebilecektir.
  • İZÜSEM, programların duyuru ve uygulama aşamalarında gerekli gördüğü her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.
  • İlgili programın kontenjanı sınırlı olduğundan, İZÜSEM tarafından kesin kayıt hakkı tanınan ve eğitim programı ödemesini gerçekleştiren katılımcılardan; ilgili programın başlama tarihinden 2 hafta öncesine kadar İZÜSEM'e programa katılamayacağına dair yazılı başvuruda bulunanlar hariç, katılımcının programa katılıp katılmamasına bakılmaksızın herhangi bir geri ücret ödemesi yapılmayacaktır.
  • Hafta içi - Hafta sonu eğitim grupları kesin kayıt döneminde katılımcı sayısına göre belirlenecektir.

Ön Kayıt İçin Tıklayınız