Anlayarak Hızlı Okuma ve Zihin Haritası Sertifika Programı

İZÜ Altunizade Yerleşkesi

Eğitim Gün ve Saati

Eğitimin amacı

• Hızlı okumayı öğrenerek, daha hızlı okumak ve okuduklarını daha iyi anlamak.

Eğitimin İçeriği

• Hafıza teknikleri gösterisi,
  • Hafıza çivileri tekniği,
  • İsim yüz hafızası,
  • İngilizce kelimelerin hafızaya alınması,
  • Okumayı yavaşlatan faktörler,
  • Göz egzersizleri ile okumanın hızlanması,
  • Hedefte olması gereken özellikler,
  • Plan yapmak,
  • Zihin haritaları.

Eğitmen

Sertifika / Katılım Belgesi

• Program sonunda yapılan değerlendirmelerde başarılı olan katılımcılar İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından onaylı sertifika almaya hak kazanırlar.

Devam Zorunluluğu

• Sertifikalı eğitim programlarında %80 devam zorunluluğunun yerine getirilmesi gerekmektedir.

Gerekli Belgeler

• T.C. Kimlik Fotokopisi (Ön Yüzü)

• 0 212 692 97 92
  • 0 212 692 97 94
  • 0 212 692 97 82
  • 0 212 692 89 47
  • izusem@izu.edu.tr

Notlar

• İZÜ mensup, mezun ve öğrencilerine kontenjan dahilinde indirim imkanı sağlanmaktadır.
  • Yetkili devlet kurumlarınca Covid-19 pandemisi dolayısıyla  sokağa çıkma yasağı vb tedbirlerin ilan edilmesi durumunda duyuruda olan program takvimlerinde değişikliğe gidilebilecektir.
  • İZÜSEM, programların duyuru ve uygulama aşamalarında gerekli gördüğü her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.
  • İlgili programın kontenjanı sınırlı olduğundan, İZÜSEM tarafından kesin kayıt hakkı tanınan ve eğitim programı ödemesini gerçekleştiren katılımcılardan; ilgili programın başlama tarihinden 2 hafta öncesine kadar İZÜSEM'e programa katılamayacağına dair yazılı başvuruda bulunanlar hariç, katılımcının programa katılıp katılmamasına bakılmaksızın herhangi bir geri ücret ödemesi yapılmayacaktır.
  • Hafta içi - Hafta sonu eğitim grupları kesin kayıt döneminde katılımcı sayısına göre belirlenecektir.