Hareket Eden Çocuklar Projesi Dönem Sonu Finali

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) Spor Bilimleri Fakültesi koordinasyonluğunda yürütülen ve 12 hafta boyunca devam eden “Eğlenerek Hareket Eden Çocuklar” projesi, öğrencilerin ve velilerin katılımı ile gerçekleşen sezon finali ile sona erdi.

Topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında geliştirilen projede kreş öğrencilerinin dönem boyunca sergiledikleri performanslar İZÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri tarafından birebir değerlendirmelere tabi tutularak raporlandı ve her kreş öğrencisine özel bilişsel, duyuşsal ve motorik gelişimlerini içeren karneler ve rozetler hazırlandı.

Eğlenceli anlara sahne olan Hareket Eden Çocuklar Şenliği'nin sonunda görkemli bir ödül töreni gerçekleştirildi. Öğrenciler, ödül töreninde motorik becerileri gelişimlerini içeren verilerin olduğu gelişim karnelerine ve rozetlerine kavuştular.

Programa Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Zahit Serarslan ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuğçenur Ekinci Furtana da katılım sağladılar ve dönem boyunca üstün gayret göstererek projeyi bu aşamaya taşıyan Spor Bilimleri Fakültesi on öğrenciye başarı belgelerini takdim ettiler.

DSC_7573 DSC_7584 DSC_7227 DSC_7559 DSC_7453 DSC_7038 DSC_6992 DSC_6733 DSC_7598