Bilgi, Ekonomi ve Yönetim Kongresi Üniversitemizde Gerçekleşti

Bu yıl 16'ncısı düzenlenen Uluslararası Bilgi, Ekonomi ve Yönetim Kongresi (BEYKON) 11 - 13 Kasım 2022 tarihleri arasında kampüsümüzde gerçekleştirildi. Kongre, Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati'nin katılımıyla başladı.

Üniversitemiz Halkalı kampüsünde gerçekleştirilen BEYKON 2022, 11 Kasım Cuma günü başladı. Program açılışında, BEYKON Genel Sekreteri ve Üniversitemiz İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Güran Yumuşak, TUGEV Genel Müdürü Cemil Hakan Kılıç, TKBB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çelik, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar ile Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati konuştu.
Açılış konuşmalarının ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar tarafından Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nurettin Nebati'ye Hilye-i Şerif takdim edildi. Ayrıca Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar konuşmacılara, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy anısına darphane tarafından basılan Bronz hatıra parasının yer aldığı plaket hediye etti.

Kongrenin açılış oturumu, "Türkiye Ekonomi Modeli ve Bilgi Ekonomisi" başlığıyla, merhum Prof. Dr. Yusuf Tuna anısına gerçekleştirildi. Z
oom üzerinden online olarak gerçekleşen oturum programları ile devam etti. Çeşitli konu başlıklarında bildiri yayınlayan 29 farklı üniversiteden 43 katılımcı akademisyen katılım gerçekleştirdi. Oturum başkanları bildiri yayınlayan akademisyenlere program sonunda sertifika taktim ederken BEYKON Genel Sekreteri Prof. Dr. İbrahim Güran Yumuşak oturum başkanlarına plaket takdim etti.

İkinci günün açış konuşmalarında Prof. Dr. Kunal Sen, “The Covid-19 Pandemic: How Did The Developing World Cope?” başlıklı sunumunu gerçekleştirirken, “Entelektüel Sermaye’yi Toplum/Endüstri 5.0’da Nasıl Yöneteceğiz?” başlıklı sunumlarıyla Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tunç Bozbura, kapanış konuşmalarıyla eşlik etti. Programın ardından İZÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, Prof. Dr. Tunç Bozbura’ya sunumlarından ötürü plaketlerini takdim etti. Programımız İZÜ Tarihi Müze Salonunda gerçekleşen Müzik Öğretmenliği bölümümüz akademisyenlerinin yapmış olduğu mini konser ile son buldu.

39 38 40 23 31 24 20 28 26 27 19 18 17 16 30 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01