Spor Bilimleri Fakültesi ile Gençlik Spor il Müdürlüğü Arasında Yeni Adımlar

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi ile İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında istişare toplantısı gerçekleşti. Toplantıda iki kurum arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine karar verildi.
İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının moderatörlüğünü, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdüsselam Köse yaptı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu açılış konuşmasında gençlere seslenerek, sorularını cevapladı. Ardından İstanbul Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Sami Kuşçu, Genç gönüllü, Genciz biz gibi projelerden ve GSB’nin yürütmüş olduğu gönüllülük esaslı çalışmalardan bahsetti.
Programda tüm İZÜ öğrencilerine hitap edecek ve Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde belirlenecek Gönüllü Timlerin kurulmasına karar verildi.