Sanata Yolculuk 3 Sergisi’nin Açılışı Gerçekleşti

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hatice Vatansever Bayraktar rehberliğinde Sınıf Öğretmenliği programı dördüncü sınıf öğrencilerinin “SNE 404 Görsel Sanatlar Eğitimi” dersinde hazırlamış oldukları uygulama çalışmaları Sanata Yolculuk 3 Sergisi'nde izleyicilerin beğenisine sunuldu.

İZÜ Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nün hazırladığı “Sanata Yolculuk 3 Sergisi”nin açılışı 31 Mayıs 2022 Salı günü 14:30’da yapıldı. Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda gerçekleşen açılışa İZÜ Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Emrah Görgülü, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Akçay ve üniversitemiz öğretim üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Emrah Görgülü gerçekleştirdi. Sergiyi düzenleyen Doç. Dr. Hatice Vatansever Bayraktar sergi içeriği ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Konuşmaların ardından sergi açılışı gerçekleştirildi. Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Gülseren Hızarcıoğlu, Papatya Anaokulu Müdürü Bülent Demir ve Sardunya Anaokulu Müdürü Fatma Çetinkaya sergiyi ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi aldı. Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Gülseren Hızarcıoğlu, serginin sonunda çalışmaları gerçekleştiren öğrencileri tebrik etti.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Güney sergiyi gezerek çalışmaları çok beğendiklerini söyleyerek akademisyen ve öğrencilerini tebrik etti. Küçükçekmece Büyük Halkalı İlkokulu Müdürü Orhan İstemihan, Müdür Yardımcısı Ayşegül Aydın ve staj uygulama öğretmenleri sergiyi ikinci gün ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

Doç. Dr. Hatice Vatansever Bayraktar Hocamızın öncülüğünde, Sınıf Öğretmenliği Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin Görsel Sanatlar Eğitimi dersinde farklı nesnelerle doku çalışması, graffiti çalışması, krapon kağıdı ile süsleme çalışması, kumaş boya ile tişört boyama, porselen tabak boyama, taş boyama, baskı çalışması, fon kartonu ile örgü çalışması, pastel boya ile kazıma tekniklerini kullanarak hazırladıkları sanatsal uygulama çalışmalarına yer verildi. “Sanata Yolculuk 3 Sergisi”  31.05.2022- 02.06.2022 tarihlerinde Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda izleyicilerin beğenisine sunuldu.

08 07 06 05 04 03 02 DSC_5822 DSC_5437 DSC_5456 DSC_5431 DSC_5824 DSC_5455 DSC_5388 DSC_5410 DSC_5387 DSC_5429 DSC_5382