Müzik Öğretmenliği Bölümü Yıl Sonu Konseri Gerçekleştirildi

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü tarafından organize edilen 1. Yıl Sonu Konseri Tarihi Müze Salonu’nda gerçekleşti. Programa Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Nasuh Uslu ve Prof. Dr. İbrahim Güney ile birlikte akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz izleyici olarak katıldı.

Programda, Müzik Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Öncel ve bölüm hocalarından Dr. Öğr. Üyesi Bekir Şahin Baloğlu, Öğr. Üyesi Yusuf İzeddin Mesçi, Öğr. Üyesi Osman Yıldız, Öğr. Üyesi Emin Esen, Öğr. Üyesi İlhan Uğur Yazar’ın öğrencilerle yıl boyunca hazırladığı eserlere ek olarak hocalarımızın kendilerinin de icralarına yer verildi.

Konserde Türk müziği, halk müziği ve Batı müziğinden seçme eserlerin icrasının ardından Müzik Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Öncel’den solo eserler izleyenlere sunuldu.