Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar Görevi Devraldı

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle üniversitemiz Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, görevi Prof. Dr. Mehmet Bulut'tan devraldı.

Rektörlük makamında düzenlenen törene Mütevelli Heyeti Başkanı Özkan Göksal, Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, Prof. Dr. Mehmet Bulut ve üniversitemiz rektör yardımcıları ile dekanlar katıldı. Prof. Dr. Mehmet Bulut yaptığı konuşmada, 8 yıl boyunca üniversitenin akademik ve fiziki olarak gelişmesi için emek verdiklerini belirterek, "Üniversitemizde birbirleriyle uyum içerisinde özveriyle çalışan bir ekibe sahibiz. Tüm arkadaşlarımızla birlikte katkı sunmak için emek harcadık. Hamdolsun üniversitemizi iyi bir konuma getirdik. İnanıyorum ki bundan sonra da böyle devam edecek" dedi.

Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar ise Prof. Dr. Mehmet Bulut'a teşekkür ederek, "Hocamız üniversitemizde bizimle olacak. Tabi ki zaman zaman görüşlerine başvuracak, istişare edeceğiz. Ben bu kurumda emekleri olan mütevelli heyetimize, kurucu rektörümüze, Mehmet Bulut hocamıza teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızla birlikte çalışacak ve üniversitemizi geliştirmeye gayret edeceğiz" diye konuştu.

Mütevelli Heyeti Başkanı Özkan Göksal da çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Mehmet Bulut'a plaket vererek, teşekkür etti. Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar'a da başarılar diledi. Prof. Dr. Bulut, Prof. Dr. Acar'a çiçek takdim ederek, "Hoş geldiniz" dedi.

DSC_0642 DSC_0706 DSC_0714 DSC_0740 DSC_0797