Çocuk Şarkıları, Flüt ve Koro Dinletisi Gerçekleştirildi

Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hatice Vatansever Bayraktar öncülüğünde “Çocuk Şarkıları Flüt ve Koro Dinletisi” etkinliği düzenlendi. Sınıf Öğretmenliği Programı 4. sınıf öğrencilerinin Müzik Öğretimi dersi kapsamında öğrendiği çocuk şarkıları 03.01.2022 Pazartesi günü 14:30’da İSEFAM Abdullah Tivnikli Konferans Salonu’nda izleyicilerin beğenisine sunuldu.

“Çocuk Şarkıları Flüt ve Koro Dinletisi” etkinliğinin açılış konuşmasını Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Güney yaptı. Programa, Dekan Yardımcıları Dr. Kamil Arif Kırkıç ve Doç. Dr. Emrah Görgülü ile Sınıf Öğretmenliği ve Müzik Öğretmenliği bölümü öğretim üyeleri ile Eğitim Fakültesi öğrencileri katıldı.

Etkinlikte “Yağmur Yağıyor, Uç Uç Böceğim, Ceviz Adam, Kardeşim, Merdiven, Parmaklar, Okul, Biricik Öğretmenim, Sağlık, Bilmem Ki Niçin, Bak Postacı Geliyor, Yalancı Çoban, Neşeli Ol Ki Genç Kalasın” isimli çocuk şarkıları ve tekerlemeler Sınıf Öğretmenliği programı 4. sınıf öğrencileri tarafından flüt ile çalındı ve koro eşliğinde söylendi.

DSC_8193 DSC_8165 DSC_8220 DSC_8216 DSC_8182 DSC_8177 DSC_8174 DSC_8171 1