İngilizce Seviye Tespit Sınavı Sonuçları (27 Eylül 2021)

İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZCE HAZIRLIK BİRİMİ (2021-2022 AKADEMİK YILI)

İNGİLİZCE SEVİYE TESPİT SINAVI SONUÇLARI (27 Eylül 2021)

ÖNEMLİ AÇIKLAMA: CEFR Seviyesi B2 olanlar ile C1 veya üzeri olanlar 29 Eylül günü yüz yüze yapılacak olan İngilizce Yeterlilik Sınavına girmeye hak kazanmışlardır. Bu öğrencilerimizin 29 Eylül günü Sabah Saat:10:00'da Halkalı Kampüsü Diller Okulu Binasında bulunması gerekmektedir. Bu sınavın tekrarı yapılmayacatır. Yeterlilik sınava girmeyen öğrenciler B2 SEVİYESİNDE ya da en az 20 öğrenci olması halinde C1 seviyesinde İngilizce Hazırlık öğrenimi göreceklerdir.

Seviyesi daha düşük olan öğrencilerimiz İngilizce öğrenimine bulunduları seviyeden başlayacaklardır. Bu öğrencilerimizin ders programı en geç 3 Ekim Pazar günü WEB sitesi duyurularımızda yayınlanacaktır. Bu öğrencilerimiz derslerin %60'ını Halkalı Kampüsü Diller Okulunda yüz yüze, %40'ını çevrimiçi göreceklerdir.

Liste Soyadına göre sıralanmıştır.

Tabloyu görmek için tıklayınız