İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Tutanağı (Görsel İletişim Tasarımı)

T.C.

İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ

İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖN DEĞERLENDİRME TUTANAĞI

10.09.2021

9 Kasım 2018 Tarih Ve 30590 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen Veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 10. Maddesine Göre, 13.08.2021 Tarihinde Resmi Gazetede Yayımlanan İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, Araştırma Görevlisi Kadrosuna Başvuran Adayların Ön Değerlendirme Sonucu Aşağıdaki Tabloda Gösterilmiştir.

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖN DEĞERLENDİRME FORMU

FAKÜLTE: İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ

BÖLÜM: GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI

SIRA NO