Lisans Öğrencilerinin 2021-2022 Akademik Yılı Kayıt Yenileme İşlemleri

Değerli öğrencilerimiz,

2021-2022 Akademik Yılı kayıt yenileme işlemleri için 27.08.2021 – 17.09.2021 tarihleri arasında ( Dönem uzatan öğrenciler yapılan öğrenciler hariç, bu kapsamındaki öğrenciler için ayrıca duyuru yapılacaktır) aşağıdaki süreci izleyerek ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

• Kredi Kartı ile Öğrenim ücreti ödemesi https://kampus.izu.edu.tr/odeme bağlantısından kredi kartı bilgileri girilerek gerçekleştirilebilir.(Ödemelerinizi “Bonus, Vakıfbank World, Türkiye İş Bankası Maximum ve Paraf” özellikli kredi kartlarını kullanarak peşin (peşin ödeme indirimi uygulanmamaktadır) veya en fazla 10 taksite kadar taksitlendirerek ödeyebilirsiniz.
  • Öğrenim ücretinizi anlaşmalı olduğumuz "Kuveyt Türk” ve "Albaraka Türk” bankaları aracılığıyla size en yakın şubelerine giderek peşin (peşin ödeme indirimi uygulanmamaktadır) veya en fazla 10 taksite kadar taksitlendirebilirsiniz. Anlaşmalı katılım bankası tarafından hesaba dayalı işlem yapılacak olup, bu işlem nedeniyle herhangi bir ücret veya fark alınmayacaktır. (anlaşmalı bankalar taksitlendirme işlemi için başvuran kişinin gelirini gösterir belgeler isteyebilmektedir.)
  • Peşin ödemeler (peşin ödeme indirimi uygulanmamaktadır) İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi adına kayıtlı;

» Kuveyt Türk Katılım Bankası / Sefaköy Şubesi TR08 0020 5000 0083 3555 8000 04
» Albaraka Türk Katılım Bankası / Sefaköy Şubesi TR78 0020 3000 0123 5513 0000 04
 IBAN numaralı hesaplarına yapılabilir.

EFT veya havale ile yapılacak ödemelerde, öğrencinin T.C. kimlik numarası ile adı ve soyadı bilgileri dekont açıklaması olarak yazılmalıdır. (ödeme işlemlerinizin sağlıklı yürüyebilmesi için lütfen ATM'lerden işlem gerçekleştirmeyiniz)

Üniversitemiz yukarıdaki ödeme yöntemleri dışında (çek, senet v.b.) herhangi bir farklı ödeme yöntemi ile tahsilat yapmamaktadır.

Ödemelerle ilgili detaylı bilgi için 444 97 98 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörlüğü