Hafta Biterken (15-22 Mart 2019)

Çanakkale Zaferi 104. Yılında İZÜ’de Anıldı

Çanakkale Zaferi’nin 104. Yılı vesilesiyle üniversitemizde bir anma programı gerçekleşti. Programda gerçekleşen teatral sergi, şiir ve müzik dinletisine öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Missouri S&T Üniversitesi ile Yeni Anlaşmalar İmzalandı

Missouri Üniversitesi Rektörü Dr. Robert J. Marley, üniversitemizin konuğu oldu. Ziyaret kapsamında gerçekleşen görüşmede iki üniversite arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Doğu Türkistan Tanıtım Programı Gerçekleşti

İZÜ Uluslararası Öğrenciler Kulübü’nde yer alan Doğu Türkistanlı öğrencilerin düzenlediği tanıtım programı renkli görüntülere sahne oldu.

Yeni Zelanda'da Gerçekleşen Terör Saldırısı Tartışıldı

Son dönemde şiddeti artan İslamofobi, "Islamophobia, New Zealand, and Hate: The Rise of White Supremacists" başlıklı seminerde tartışıldı. Dr. Yusuf Kaplan ve Prof. Dr. Sami Al-Arian'ın konuşmacı olarak katıldığı seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

2018 Yılı Akademik Performans Ödülleri Sahiplerini Buldu

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde her yıl düzenlenen Akademik Performans Ödül Töreni İSEFAM Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. İZÜ Akademik Kurulu tarafından Akademik Personel Performans Değerlendirme Yönergesine göre yapılan değerlendirmeler sonucunda belirlenen isimler ödüle layık görüldü. Törene İZÜ Mütevelli Heyet Başkanı Orhan Özokur, İZÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut ve öğretim üyeleri katıldı.

12-FACEBOOK