2018 Yılı Akademik Performans Ödülleri Sahiplerini Buldu

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde her yıl düzenlenen Akademik Performans Ödül Töreni 20 Mart Çarşamba günü İSEFAM Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. İZÜ Akademik Kurulu tarafından Akademik Personel Performans Değerlendirme Yönergesine göre yapılan değerlendirmeler sonucunda belirlenen isimler ödüle layık görüldü. Törene İZÜ Mütevelli Heyet Başkanı Orhan Özokur, İZÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut ve öğretim üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Prof. Dr. Mehmet Bulut “ Bugün üçüncüsünü düzenlediğimiz Akademik Performans Ödül Töreni vesilesiyle bir araya geldik. Her geçen yıl akademik ödül sayımızda artış oluyor. Bu durum bizi fazlasıyla sevindiriyor. Bu ödüller üniversite içinde olduğu kadar üniversite dışında da büyük anlamlar ifade ediyor. Ayrıca bu yıl üç hocamız uluslararası alanda ödüle layık görüldü. Bunlar çok önemli başarılar. Biz de üniversite olarak bu başarıları desteklemeye çalışıyoruz” dedi.

İZÜ Mütevelli Heyet Başkanı Orhan Özokur selamlama konuşmasında  “Ben orta halli bir ailenin çocuğuydum. Zorluklar içinde Hukuk Fakültesi’ni kazandım ancak çalışmam gerektiği için o dönem gidemedim. Daha sonra çalışma hayatı içerisinde üniversite öğrenimimi tamamladım. Çocuklarımdan birine üniversite seçmek için bir çalışma yaptık ve Amerika’da 6 üniversiteyi ziyaret ettik. Hep içimden 20 yaşında olup tekrar üniversite eğitimi alsam diye geçirirdim. Oradaki üniversitelerde yaşadığım özlemi burada İZÜ’de gideriyorum. Zamanında Rektör Bey’e tek eksiğin sincaplar odluğunu söylemiştim, ama onları da getirdiler. Dolayısıyla burada bulunmaktan çok memnunum” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından İZÜ Mütevelli Heyet Başkanı Orhan Özokur ve İZÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut, akademisyenlere ödüllerini takdim etti.

ADI SOYADI

Doç. Dr. Bilal YILDIRIM

Doç. Dr. Hatice VATANSEVER BAYRAKTAR

-