Doğu Türkistan Ülke Tanıtım Programı Gerçekleştirildi

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Kulübü ülke tanıtım programları ile dünyanın farklı kültürlerini tanıtmaya, farklı dokuları sergilemeye devam ediyor.

14 Mart 2019 Perşembe günü İZÜ Halkalı Kampüs'te gerçekleştirilen programa başta İZÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut olmak üzere pek çok misafir katılım gösterdi. ‘’Doğu Türkistan Ülke Tanıtımı Günü’’ konuşmacıların bilgilendirmesi ile başlayan program da Doğu Türkistan’ı anlatan video gösteriminin ardından günlük yaşamı anlatan bir tiyatro ve çocukların sahne performansı ile programda hem duygusal hem de renkli renkli dakikalar yaşandı.

İlgiyle takip edilen programda katılımcılar Doğu Türkistan'ın kültür ve mutfağını çok daha yakından tanıma fırsatı buldu.

IMG_6093 IMG_6053 IMG_6055 IMG_6098 IMG_6567 IMG_6102 ISO_6108