Bütünleme (Not Yükseltme) Sınavları Hakkında Önemli Duyuru

Değerli Öğrencimiz;

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bütünleme ve Not Yükseltme Sınavları 04-08 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Bütünleme Sınav Döneminde isteyen öğrencilerimiz AGNO’larını yükseltmek amacıyla "DD" veya "DC" notu aldıkları dersin not yükseltme sınavına girebilir,  ancak öğrencinin trankriptinde almış olduğu son not gösterilir.

Kampüs Bilgi Sisteminde "Bütünleme Sınavı Talebi" menüsünden not yükseltme sınavına girmek istediğiniz dersin karşısında bulunan alanda "Bu Dersin Bütünleme (Not Yükseltme) Sınavına Girmek İstiyorum" seçeneğini en geç  04 Şubat 2019 Pazartesi günü saat 09.00'a kadar işaretleyebilirsiniz, bu saatten sonra not yükseltme talebi yapılamayacaktır. Bu seçeneği işaretledikten sonra not yükseltme sınavına girmeyen öğrencilere "FF" notu verilir.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörlüğü