Hafta Biterken (21-28 Aralık 2018)

İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy Anıldı

İstiklal Marşı’nın yazarı, Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy vefatının 82. yılında üniversitemizde düzenlenen programda anıldı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu İZÜ’de

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu İZÜ Siyaset Kulübü’nün organize ettiği Türkiye’de Uluslararası İlişkilerin Önemi” konulun konferansa katıldı.

Türkiye’nin Ekonomik Problemleri İZÜ’de Tartışıldı

Türkiye’nin Ekonomik Problemleri ve İslam İktisadının Çözüm Önerileri Çalıştayı üniversitemizin ev sahipliğinde düzenlendi. Altunizade Yerleşkesi’nde gerçekleşen programa öğrenciler ve akademisyenler yoğun ilgi gösterdi.

Doç. Dr. Buerhan Saiti Ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elinden Aldı

Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Buerhan Saiti İslam Ekonomisi ve Finans bölümünde yaptığı çalışmalar neticesinde TÜBA “Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı (GEBİP)" ödülüne layık görüldü. Doç. Dr. Saiti ödülünü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Nizamül-Mülk Doğumunun Bininci Yılında İZÜ’de Anıldı

Selçuklu Sultanlarının veziri, Siyasetname eserinin yazarı ve Nizamiye Medreseleri’nin kurucusu Nizamül-Mülk doğumunun bininci yılında İZÜ’de düzenlenen sempozyum ile anıldı.

Gazali’de İlim ve Tasavvuf Düşüncesi Konferansı Düzenlendi

Osnabrück Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Merdan Güneş'in konuşmacı olarak katıldığı "Gazali'de İlim ve Tasavvuf Düşüncesi" başlıklı konferans 27 Aralık Perşembe günü Seminer 2 Salonu'nda gerçekleştirildi.

İZÜ’lü Olmak Ekibi Liseli Öğrenciler ile Buluşuyor

İZÜ’lü olmak ekibi liseli öğrenciler ile buluşmaya devam ediyor. Ekip, her gün kampüsümüze ziyaret eden lise gruplarını ağırlarken aynı zamanda İstanbul dışında düzenlenen fuarlara katılım gösteriyor.

8 FACEBOOK - Kopya