Hafta Biterken (14-21 Aralık 2018)

Cem Öğretir İZÜ’ye Konuk Oldu

ATV Ana Haber spikeri Cem Öğretir İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’ne konuk oldu. “Etkili İletişim” konulu programa İZÜ’lü öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

“Savaşın Çocukları” Fotoğraf Sergisi

Mülteci Hakları Derneği tarafından hazırlanan “Savaşın Çocukları” fotoğraf sergisi İZÜ Tarihi Müze Salonu’nda sergilendi. Sergide, savaş ve çatışmalarda yaşam mücadelesi veren çocukların yaşadığı zorluklara dikkat çekildi.

Yemen Kültürü Tanıtıldı

‘’ Yemen Ülke Tanıtımı ve Yemek Günü’’ 20 Aralık 2018 Perşembe günü İSEFAM Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kardeşlik Hatırına İdlib’e Yardım Tırı

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi öğrencileri İdlib’e yardım malzemeleri gönderiyor. Düzenlenen kermes ve etkinliklerde toplanan yardım malzemeleri tırlarla İdlib’e gönderilecek.

Futbol Takımından Galibiyet

İZÜ Futbol Takımı Üniversitelerarası Futbol 1. Ligi’nde karşılaştığı Şişli Meslek Yüksekokulu’nu 3-1 mağlup etti.

Doç. Dr. Buerhan Saiti TÜBA Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülüne Layık Görüldü

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç Dr. Buerhan Saiti İslam Ekonomisi ve Finans bölümünde yaptığı çalışmalar nedeniyle TÜBA “Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı (GEBİP)" ödülüne layık görüldü.

Türkiye Gerontoloji Ödülleri "Bilim Hizmet Ödülü" Prof. Dr. Gülsüm Çamur Duyan'ın Oldu

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülsüm Çamur Duyan, Ulusal Yaşlılık Konseyi “Türkiye Gerontoloji Ödülleri” Bilim Kurulu tarafından Yaşlanma ve Yaşlılık alanında gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ile 10. Türkiye Gerontoloji Ödülleri Bilim Hizmet dalında ödüle layık görüldü.

7 INSTAGRAM