Hafta Biterken (30 Kasım-7 Aralık 2018)

6 TWITTER

Prof. Dr. Sabahattin Zaim Anıldı

Üniversitemize adını veren Hocaların Hocası Prof. Dr. Sabahattin Zaim, vefatının 11. yılında düzenlenen programda anıldı. Programa İZÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut, Şehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim Zaim ve İZÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arif Ersoy katıldı.

İZÜ Basketbol İTÜ ile Karşılaştı

İZÜ Basketbol Takımı Üniversite Ligi’nde İstanbul Teknik Üniversitesi ile karşılaştı. Mücadele İTÜ’nün 76-61’lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Uluslararası Öğrenciler Müze’de Buluştu

İZÜ Uluslararası Öğrencileri ‘‘International Get Together’’ başlıklı programda Tarihi Müze Salonu’nda buluştu. Programa katılan uluslararası öğrenciler ülkelerinin geleneksel müzik ve dansları ile birlikte lezzetlerini tanıttı.

İZÜ’lü Olmak Ekibi Aday Öğrenciler ile Buluşuyor

İZÜ’lü Olmak Ekibi bu hafta Eskişehir ve Ankara’da üniversite adayı öğrenciler ile tanıtım fuarlarında buluştu. Fuarlarda gençlere İZÜ ve üniversite tercihi ile ilgili bilgiler aktarıldı.

CIGA Seminer Serileri Devam Ediyor

CIGA Seminer serisinde bu hafta "From Colonization to the Clash of Civilisation: Synthesizing the Relationship with the West" başlıklı oturumda Prof. Dr. Abdullah Al-Ahsan öğrencilerle bir araya geldi.

Cumhuriyetten Günümüze Değişen Kadın Vizyonu

Hür Medeniyet öğrenci kulübünün gerçekleştirdiği “Cumhuriyetten Günümüze Kadın Vizyonu” başlıklı programa gazeteci Betül Soysal Bozdoğan katıldı.