Hafta Biterken (2-9 Kasım 2018)

Abdullah Tivnikli Vefat Etti

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi Abdullah Tivnikli vefat etti. Merhum Tivnikli’nin Marmara İlahiyat Camii’nde kılınan cenaze namazında siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri hazır bulundu.

İZÜ’den Lösemili Çocuklara Destek

LÖSEV tarafından başlatılan ve sosyal medya üzerinde büyük ilgi gören farkındalık çalışmasına İZÜ’den destek geldi. Mütevelli Heyet Başkanı Orhan Özokur, Rektör Prof. Dr. Mehmet Bulut ve öğrenciler yüzlerine maske takarak farkındalık etkinliğine katıldı.

Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nün Çalışması Büyük İlgi Gördü

İZÜ Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nün sağlıksız atıştırmalıklar üzerine yaptığı çalışma ulusal medya organlarında büyük ilgi gördü.

Prof. Dr. Kadir Canatan’ın Yeni Kitapları Raflardaki Yerini Aldı

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir Canatan’ın yeni yayımlanan 3 kitabı raflardaki yerini aldı. İnsan Felsefesi, Eğitim Felsefesi ve Din Felsefesi isimli 3 eser Beyan Yayınları tarafından basıldı.

İZÜ’lü Olmak Ekibi Kahramanmaraş ve Gaziantep’teydi

İZÜ’lü Olmak ekibi üniversite adayları ile buluşmaya devam ediyor. Ekip bu hafta Kahramanmaraş ve Gaziantep’teki aday öğrenciler ile bir araya geldi.

İZÜ Basketbol Takımı Dostluk Maçına Çıktı

İZÜ Basketbol Takımı, Hava Harp Okulu ile dostluk maçında karşılaştı. Mücadele İZÜ’nün 74-71’lik galibiyetiyle sonuçlandı.