İZÜ Teknoloji Transfer Ofisi, İZÜ Tematik Odaklı Teknoloji Girişimciliği Kuluçka ve Hızlandırma Programı Projesi'ne başvurular başladı.

İZÜ Teknoloji Transfer Ofisi, İZÜ Tematik Odaklı Teknoloji Girişimciliği Kuluçka ve Hızlandırma Programı Projesi (İZÜ TEMOTEG) ile üniversite sanayi işbirliğinin güçlendirilmesi, yenilikçi ve proje kültürü oluşmuş şirket yetkililerinin tecrübe aktarımı, MakerLab atölyesinin kurulumu ve finansmana erişim platformu ile yenilikçi alanlarda yeni ürünler ve girişimcilerin ortaya çıkarılması hedefliyor.

Proje ile ulaşılmak istenen genel hedef ülkemizin ekonomik kalkınma ve katma değerli üretim yapısına geçişinde temel faktör olan girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak.

Proje; girişimcilere, küçük ve orta ölçekli işletmelere, üniversitelere, teknoloji geliştirme bölgesi şirketlerine yönelik olarak ulusal ve uluslararası finansmanlara erişimini sağlayacak.

Siz de İZÜ TEMOTEG ile yapılacak eğitimlere ücretsiz olarak katılabilir ve sertifikalarınızı alarak özgeçmişinizi zenginleştirebilirsiniz. Girişimciler olarak Kuluçka Merkezlerimizde ve MakerLab atölyemizdeki 3D yazıcılarımızı ve CNC makinelerimizi kullanarak projenizi geliştirebilir ve prototiplerinizi hazırlayabilirsiniz.

Twitter: @izutemoteg
Facebook: izutemoteg