Lisansüstü Programların Başvuru Sonuçları

Lisansüstü Programların kayıt işlemleri 11–14 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Halkalı kampüsü İSEFAM Binası EK-001 numaralı kayıt ofisinde Enstitü Sekreterliği tarafından, Altunizade Yerleşkesinde ise Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır.

Sosyal Bilimler Enstitüsü başvuru sonuçları için tıklayınız.

Fen Bilimleri Enstitüsü başvuru sonuçları için tıklayınız.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

• Mezuniyet Belgesi (E-Devletten alınması gerekmektedir.)
  • Not Döküm Belgesi aslı (Transkript),
  • ALES sonuç belgesi internet çıktısı,(Tezsiz Yüksek Lisans Programları hariç)
  • Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi internet çıktısı, (Dil Puanı istenilen Programlara kabul alan adaylar için)
  • 1 adet Vesikalık Fotoğraf,
  • Askerlik Durum Belgesi aslı (son bir ay tarihli) veya Terhis Belgesi Fotokopisi,
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
  • Taahhütname (Kayıt ofisinden alınacaktır.)
  • Görev Belgesi (Kurum veya kuruluş üyeleri/çalışanları için)

Not: Eksik Evrak ile kesinlikle kayıt yapılmayacaktır.

ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEME YÖNTEMLERİ:

Öğrenim ücreti tutarınızı, Üniversitemiz Öğrenim Ücreti Ödeme ve Borç Sorgulama Sistemi'ne "T.C. Kimlik Numaranız" ve "Soyadınız" ile giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

Öğrenim ücretinizi aşağıdaki yöntemlerle ödeyebilirsiniz;

Kredi Kartı ile Ödeme: Öğrenim ücretinizi Öğrenim Ücreti Ödeme ve Borç Sorgulama Sistemi'nden "Bonus", "Combo", "Maximum", "Paraf" veya"World" özellikli kredi kartları ile 12 taksite kadar taksitlendirerek ödeyebilirsiniz. Kullandığınız tek kredi kartının limiti öğrenim ücretinin tamamını ödemek için yeterli değil ise kalan tutarlar için ödemenize değişik kredi kartlarıyla devam edebilirsiniz. Yukarıda sıralanan kredi kartları dışındaki kartlar için ödemeler tek çekim olarak yapılır.

Bankadan Ödeme: Öğrenim ücretinizi "Kuveyt Türk Katılım Bankası", "Albaraka Türk Katılım Bankası" veya "Türkiye Halk Bankası"nın yurt içindeki tüm şubelerinden, bankanın otomatik tahsilat sistemi (OTS) ile 12 taksite kadar taksitlendirilerek ödeyebilirsiniz.

OTS ile  yapılacak taksitlendirmeler için banka tarafından "Gelir Belgesi" talep edilebilir. Ayrıca; Bankalar tarafından hesaba dayalı işlem yapılacak olup, bu işlemler nedeniyle herhangi bir ücret veya fark alınmaz.

Peşin Ödeme: Öğrenim ücreti ödemenizi peşin olarak, Üniversitemiz adına kayıtlı "Kuveyt Türk Katılım Bankası: TR08 0020 5000 0083 3555 8000 04" ve "Albarakatürk Katılım Bankası: TR78 0020 3000 0123 5513 0000 04" IBAN numaralı hesaplarından gerçekleştirebilirsiniz.

Öğrenim ücretinin tamamının peşin veya kredi kartı ile tek çekimde ödenmesi durumunda %5 indirim uygulanır.

ÖNEMLİ:

Havale veya EFT ile yapılacak ödemelerde, öğrencinin "T.C. Kimlik Numarası" ile "Adı" ve "Soyadı" bilgileri dekont açıklaması olarak yazılmalıdır.

Ödeme işleminizin hızlı ve güvenli sonuçlanabilmesi için ATM'lerden işlem yapmayınız.

Kardeş veya Eş Bursu'
nun öğrenim ücretinize yansıtılabilmesi için; kayıt tarihlerinde ve öğrenim ücretini ödemeden önce, kardeş veya eş olduğunuzu kanıtlayan evraklarınızı (vukuatlı nüfus kayıt örneği, nüfus cüzdan fotokopisi) Üniversitemiz Mali İşler Müdürlüğü’ne elden teslim ediniz veya bu evrakları PDF formatında bilgi@izu.edu.tr adresine elektronik posta ile gönderiniz.

Ödeme işleminizi tamamladıktan sonra Öğrenim Ücreti Ödeme ve Borç Sorgulama Sistemi'ne tekrar giriniz ve ödemenizin gerçekleştiğinden emin olunuz. Öğrenim ücretinin tamamının tek çekim ya da taksitli olarak ödenmemesi halinde kayıt işlemi gerçekleşemeyecektir.