Lisans Öğrencileri Kayıt Yenileme İşlemleri Hakkında

Değerli Öğrencimiz,

2018-2019 Eğitim Yılı Kayıt yenileme işlemleri için ödemeniz gereken ücret Kampüs Bilgi Sisteminde tanımlanmıştır. Ödemelerle ilgili tüm işlemlerinizi üniversitemize gelmeye gerek kalmadan internet üzerinden veya en yakın anlaşmalı bankaya giderek yapabilirsiniz. Üniversite ücretinin 31.08.2018 tarihine kadar ( Yaz Okulunda devam eden, dönem uzatan veya 667 KHK kapsamında kayıt işlemleri yapılan öğrenciler  için diğer duyurulara bakınız) aşağıdaki opsiyonlardan birisi ile ödenmesi gerekmektedir:

PEŞİN (NAKİT VEYA KREDİ KARTI İLE TEK ÇEKİM) ÖDEMELER

• Nakit ödemeler, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi adına kayıtlı "Kuveyt Türk Katılım Bankası/Sefaköy Şubesi TR08 0020 5000 0083 3555 8000 04  ve Albaraka Türk Katılım Bankası/Sefaköy Şubesi TR78 0020 3000 0123 5513 0000 04" IBAN numaralı hesaplarına yapılabilir. EFT veya havale ile yapılacak ödemelerde, öğrencinin T.C. kimlik numarası ile adı ve soyadı bilgileri dekont açıklaması olarak yazılmalıdır. (Ödeme İşlemlerinizin sağlıklı yürüyebilmesi için lütfen ATM den işlem gerçekleştirmeyiniz)
  • Kredi Kartı ile Öğrenim ücreti ödemesi https://kampus.izu.edu.tr/odeme linkinden kredi kartı bilgileri girilerek gerçekleştirilebilir. Bu adres hariç hiçbir adres veya linke itibar etmeyiniz. Ödemelerinizi tek çekim yaparak peşin ödeme indiriminden yararlanabilirsiniz.

Öğrenim ücretinin tamamının peşin veya kredi kartı ile tek çekimde ödenmesi durumunda ödenmesi gereken miktar üzerinden %5 indirim uygulanacaktır.

KREDİ KARTI İLE ÖDEME

• Kredi Kartı ile Öğrenim ücreti ödemesi https://kampus.izu.edu.tr/odeme linkinden kredi kartı bilgileri girilerek gerçekleştirilebilir. Bu adres hariç hiçbir adres veya linke itibar etmeyiniz. Ödemelerinizi “Word, Bonus, Maximum, Paraf veya Ziraat Bankası Combo” özellikli kredi kartlarını kullanarak peşin veya en fazla 10 taksite kadar taksitlendirerek ödeyebilirsiniz.

OTS (KARTSIZ) SİSTEMİ İLE ÖDEME

• Ayrıca öğrenim ücretinizi anlaşmalı olduğumuz "Kuveyt Türk, Albaraka Türk, Halkbankası” bankalarının size en yakın şubelerine giderek peşin veya en fazla 10 taksite kadar taksitlendirebilirsiniz. Anlaşmalı olduğumuz bu bankalar tarafından hesaba dayalı işlem yapılacak olup, bu işlem nedeniyle herhangi bir ücret veya fark alınmayacaktır.

NOT:  Anlaşmalı Bankalar Taksitlendirme işlemi için Gelir belgesi isteyebilmektedir.