Kurumlararası Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları

Kurumlararası Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçlarını öğrenmek için aşağıdaki ilgili bağlantılara tıklayınız.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yurt İçi Kurumlararası Yatay Geçiş Sonuçları için tıklayınız > > >

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yurt Dışı Kurumlararası Yatay Geçiş Sonuçları için tıklayınız > > >

Üniversitemiz lisans programlarına 2018-2019 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında yatay geçiş yolu ile kabul edilen adayların kesin kayıt işlemleri 30 Temmuz - 03 Ağustos 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bu tarihler içerisinde öğrenim ücretini ödemeyen veya taksitlendirmeyen adaylar ile kayıt için istenen belgeleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeyen adaylar, Üniversitemizin öğrencisi olma hakkından vazgeçmiş sayılacak ve herhangi bir hak iddia edemeyeceklerdir.

Üniversite, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

Kayıt işlemleri ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız >>>