"Sanatın İncelikleri 5 Sergisi" Ziyarete Açıldı

İZÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü’nün hazırladığı “Sanatın İncelikleri 5 Sergisi”  açılışı 25 Aralık 2017 Pazartesi günü yapıldı. Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda gerçekleşen açılışa İZÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Mehmet Bulut, konuşmanın ardından sergi açılışını yaptı. Sergi açılış törenine Temel Eğitim Bölümü akademisyenleri ve İZÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Ömer Özbek de katıldı. Açılış sonunda Rektör Prof. Dr. Mehmet Bulut stantları ziyaret ederek eserler hakkında bilgi aldı. Rektör, sergideki çalışmaları çok beğendiğini söyleyerek akademisyen ve öğrencilerini tebrik etti.

Yrd. Doç. Dr. Hatice Vatansever Bayraktar Hocamızın öncülüğünde, Okul Öncesi Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinin Görsel Sanatlar Eğitimi dersinde hazırladıkları çalışmaların (yapraklarla doku transferi kolaj çalışması, farklı nesnelerle doku çalışması, yapraklarla kes yapıştır çalışması, kumaş boya ile tişört boyama, atık malzemelerle kolaj ile röprodüksiyon, pastel boya ile kazıma ve oluklu mukavva ile üç boyutlu çalışmalar) sergilendiği “Sanatın İncelikleri 5 Sergisi”  Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda 29 Aralık 2017 tarihine kadar devam etti.

ISO_1064 ISO_1083 ISO_1042 ISO_1049 ISO_1004