İZÜ Futbol Tenisi Takımı İstanbul 2.’si Oldu

Daha önce farklı dallarda, sayısız kupa kazanan İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, spordaki başarılarına bir yenisini daha eklendi. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve MEF Üniversitesi koordinasyonunda gerçekleşen İstanbul Üniversitelerarası Futbol Tenisi Turnuvası büyük çekişmeye sahne oldu. Nisan ayında düzenlenen turnuvada üniversitemizi temsil eden İZÜ Futbol Tenisi Takımı  “Futbol Tenisi” dalında 2. olarak önemli bir zafer elde etti. İlk kez katıldığı turnuva boyunca zorlu rakiplerle mücadele eden İZÜ Futbol Tenisi Takımı, 2017 yılında kurulmuştu.

5. 2 İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Futbol Tenisi Takımı, İstanbul Üniversitelerarası Futbol Tenisi Turnuvası’nda 2. oldu.