İZÜ Futbol Takımı 1. Ligde

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Futbol Takımı İstanbul Üniversitelerarası Salon Futbolu 2. ligini 3. sırada tamamlayarak 1. lige yükseldi. Geçen sene de büyük saha liginde namağlup şampiyon olarak İZÜ'ye büyük mutluluk yaşatan futbol takımı bu sene de bir kupa kazandırmış oldu.

İZÜ Futbol Antrenörü Ömer TÜRKAY "Geçen sene de katıldığımız bu ligde çeyrek finalde elenmiştik. Eksiklerimizi görme ve ileride uygulamamız gereken taktikler açısından geçen sene bize tecrübe oldu. Geçen sene edindiğimiz tecrübelerle bu yıl takım olarak da üstüne koyarak çıktık her maça. Köklü ve önemli üniversitelerin olduğu ligde hedefimiz derece alıp, kupa ile dönmekti. Bu hedefi gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Seneye 1. ligde mücadele edicek olmaktan dolayı da heyecanlıyız açıkçası. Seneye 1. ligde yine bir kupa kazanıp üniversitemize kupalar kazandırmak istiyoruz." dedi.

İZÜ Spor Uzmanı İbrahim AKGÜN ise "Emeklerimiz boşa çıkmadığı için mutluyuz. Bu sene inandık ve bir aile olarak kenetlendik. Geçen sene namağlup şampiyon olmuştu futbol takımımız bu üniversitelerarasında azımsanmıycak bir başarıydı. Bu sene de futsal da neden bir kupa gelmesin, dedik. Takımımızın her türlü arkasında olduğumu bir aile olduğumuzu söyledim. Başarıyorsak bir şeyleri; hep beraber başaracağız. Takımımız üniversitemize bir kupa daha kazandırdığı için mutluyuz. Seneye 1. lige çok iyi hazırlanıp orada da kupa almak istiyoruz. Bizde bu güç var ve başarabileceğimize inanıyorum." dedi.

İZÜ Futbol Takımı 1. Ligde İZÜ Futbol Takımı 2 İZÜ Futbol Takımı