Malezya INCEIF Üniversitesi Rektörü Kampüsümüzde

İslam Finansı üzerine yaptığı öncü çalışmalarla bilinen Malezya INCEIF (The Global University of Islamic Finance) Üniversitesi Rektörü Mr. Daud Vicary Abdullah, İZÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut ile görüştü. Görüşmede iki üniversite arasındaki İslam Finansı ve Ekonomisinde yapılacak işbirliği imkanları değerlendirildi. Rektör yardımcıları Prof. Dr. Ömer İnan ve Prof. Dr. Bülent Arı’nın da hazır bulunduğu görüşmede, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bulut üniversite bünyesinde bulunan Uluslararası İslam Ekonomi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. İki üniversite, öğrenci ve akademisyen değişimi, ortak lisans programları ve İslam Ekonomi ve Finansı alanında idareci olarak çalışanlar için ortak kurslar düzenlemek için çalışmalar yapma konusunda görüş birliğine vardılar.