BTK ve YASAD, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Dr. Tayfun Acarer ve Yazılım Sanayicileri Derneği Başkanı Doğan Ufuk Güneş, İZÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut’u ziyaret ederek, yapılması planlanan ortak projeler hakkında görüştü.

Görüşmeye Prof. Dr. Mehmet Bulut, Dr. Tayfun Acarer ve Doğan Ufuk Güneş’in yanı sıra, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yahya Kemal Yoğurtçu, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nizamettin Erduran ve Bilgisayar Mühendisliği bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Koçan da katıldı.

Görüşmede, başta Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri olmak üzere tüm mühendislik fakültesi öğrencilerinin, staj imkanları ele alındı. Yapılacak işbirlikleri ile öğrencilerin, araştırmalarına yardımcı olmak ve mezuniyetlerinden sonra kariyer planlamalarına destek olmak konuları görüşüldü. Ayrıca kurumlar arasında işbirliği yapılarak, lisansüstü programlar geliştirilmesi hedeflendi.