Gıda Mühendisliği Erasmus İçin Polonya’da

Erasmus programı kapsamında İZÜ öğretim üyeleri Yrd. Doc. Dr. Hüsniye İmamoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Ertan Ermiş, Gıda Mühendisliği bölümümü ile ikili anlaşması bulunan Warsaw Hayat Bilimleri Üniversitesi’nde (Warsaw University of Life Sciences), 15-21 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenen öğretim üyeliği hareketliliği etkinliğine katıldı. Düzenlenen etkinlikte çalışma alanlarında sunum yapan akademisyenlerimiz daha sonra, Warsaw Hayat Bilimleri Üniversitesi’nin gıda laboratuvarlarını gezdi.  Warsaw Hayat Bilimleri Üniversite’sinde Gıda Mühendisliği alanında yapılan araştırma konularını inceleyen İmamoğlu ve Ermiş, üniversiteler arasında yapılacak olası ikili projeler üzerinde görüşmeler yaptı.

Ayrıca Warsaw Üniversitesi Gazetecilik ve Uluslararası İlişkiler Fakülte Dekanı Prof. Hab Janysz Adamoswski ile görüşen İZÜ heyeti, iki üniversite arasında Erasmus ikili anlaşma yapılması hususunda fikir alışverişinde bulundu