Prof. Dr. Ramazan Evren ve Prof. Dr. Ömer İnan SAÜ Belgeselinde

Eğitim hayatının 44’üncü yılını doldurmaya hazırlanan Sakarya Üniversitesi, İletişim Fakültesi’nin öncülüğünde üniversitenin tarihini anlatan bir belgesel hayata geçirmeyi planlıyor. Belgeselde, Sakarya Üniversitesi’nde görev yapan veya eğitimini burada tamamlayan Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’den, YÖK Yürütme Kurulu Üyeliği yapmış Durmuş Günay’a, 58. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinde Tarım ve Köyişleri Bakanlığı yapan Sami Güçlü’ye kadar pek çok bürokratik ve medyatik ismin üniversiteye dair paylaşacakları anılar üzerinden, Sakarya Üniversitesi’nin tarihi anlatılacak. Eylül ayında tamamlanması planlanan proje kapsamında, Prof. Dr. Ramazan Evren ve Prof. Dr. Ömer İnan, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi kampüsünde gerçekleşen çekimlerde anılarını paylaştı.