Başbakanlık Müşaviri Ahmet Kocaer’den İZÜ Rektörüne Ziyaret

Başbakanlık Müşaviri Ahmet Kocaer ve Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Alacacı İZÜ Kampüsüne gelerek, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Esen ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer İnan ile görüştü.

Görüşmenin ardından Ahmet Kocaer, Mehmet Alacacı, Prof. Dr. Adem Esen ve Prof. Dr. Ömer İnan, İZÜ Kampüsünü gezdiler. Gıda laboratuvarında ders gören öğrencilere başarılar dileyen Ahmet Kocaer, Laboratuvar Sorumlusu Bilal Çakır’dan bilgiler aldı. Daha sonra dersliklerin bulunduğu bölüme geçen Ahmet Kocaer, yabancı öğrencilerimiz ile bir süre sohbet etti. Kısa süreli kampüs turunun ardından, Prof. Dr. Adem Esen tarafından Ahmet Kocaer ve Mehmet Alacacı’ya İstiklal Marşı Murakkası hediye edildi.