Hafta Biterken (10-17 Mayıs 2019)

Sanata Yolculuk Sergisi Açıldı

İZÜ Sınıf Öğretmenliği Bölümü 2. Sınıf öğrencilerinin yaptığı çalışmaların sergilendiği “Sanata Yolculuk” başlıklı serginin açılışı 14 Mayıs Salı günü gerçekleştirildi. Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda yapılan açılış törenine İZÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İbrahim Güney ve Prof. Dr. Nasuh Uslu ile birlikte bölüm akademisyenleri ve öğrenciler katıldı. Açılış merasiminin ardından törene katılan akademisyen ve öğrenciler çalışmaları inceledi.

Sıtkı Aslanhan ile “Genç Liderlik, Hayata Gülümse” Semineri Düzenlendi

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Tarih Kulübü, İslam Araştırmaları Kulübü ve Yeniler Kulübü 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan ile 'Genç Liderlik Hayata Gülümse' seminerinde buluştu.

Hakim, Savcı ve Kaymakamlık Mesleklerine Hazırlıkta Yol Haritası Semineri Gerçekleştirildi

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Hukuk Kulübü’nün 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü düzenlediği “Hakim, Savcı ve Kaymakamlık Mesleklerine Hazırlıkta Yol Haritası” konulu seminer Hakimlik Akademisi Kurucusu Erhan Kaya’nın sunumları ile gerçekleşti.

Prof. Dr. Mehmet Bulut Eğitim Yöneticileri ile Buluştu

İZÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut, konuşmacı olarak katıldığı “Maarif Meselemiz ve Geleceğimiz” başlıklı programda eğitim yöneticileri ile bir araya geldi.

Sosyal Hizmet Bölümü Öğrencileri Uygulama Deneyimleri Paneli Yapıldı

Sosyal Hizmet Bölümü ve Kariyer Merkezi’nin düzenlediği “Uygulama Deneyimleri Paneli” 14 Mayıs Salı günü gerçekleşti. İSEFAM Konferans Salonu’nda gün boyu devam eden program uzmanların katıldığı paneller ve hediye çekilişlerine ev sahipliği yaptı.

İZÜ’lü Olmak Ekibi Aday Öğrenciler ile Buluşmaya Devam Ediyor

İZÜ’lü olmak ekibi aday öğrenciler ile buluşarak, üniversitemizi tanıtmaya devam ediyor. Ekibimiz bu hafta kampüste ağırladığı liselerin yanı sıra Tuzla Anadolu Lisesi ve Kemerburgaz Okyanus Koleji tarafından düzenlenen kariyer günlerine katıldı.