Hafta Biterken (3 - 10 Mayıs 2019)

VI. Uluslararası Maneviyat Psikolojisi Sempozyumu Gerçekleşti

Erciyes Üniversitesi, İstanbul Müftülüğü ve İslami İşbirliği Gençlik Forumu işbirliği ile İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ve Osmanlı Arşivleri Daire Başkanlığı’nın desteği ile ‘6’ncı Uluslararası Maneviyat Psikolojisi Sempozyumu’ düzenlendi. Sempozyumun konusu ‘Kalp, Nefs ve Ruh’ olarak belirlendi.

Programın açılış konuşmalarını İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Düzenleme ve Bilim Kurulu adına Öğr. Gör. Mustafa Atak, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İlkay ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut yaptı.

İZÜ’lü Okçular Türkiye Şampiyonu

Geçtiğimiz hafta düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Okçuluk Şampiyonası’nda İZÜ rüzgârı esti. Şampiyonaya katılan İZÜ Bayan Takımı şampiyon olurken, erkek takımımız turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

SİneFest19 Eğlenceli Anlara Sahne Oldu

İZÜ SineFest19 birbirinden farklı birçok etkinlik ile renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlik kapsamında düzenlenen stand up gösterileri, konserler ve yarışmalara öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezunlar Buluşması Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Kariyer Merkezi iş birliğiyle düzenlemiş olduğumuz 1. Mezunlar Buluşması (Homecoming 1) Paneli 2 Mayıs 2019 tarihinde İSEFAM Salonu'nda gerçekleştirildi. Panel, Beslenme ve Diyetetik, Hemşirelik ve Sosyal Hizmet bölümü öğrencilerimiz, mezunlarımız ve öğretim elemanlarımızın yüksek katılımıyla düzenlendi.

İZÜ’lü Olmak Ekibi Aday Öğrenciler ile Buluşmaya Devam Ediyor

İZÜ’lü Olmak Ekibi aday öğrenciler ile buluşmaya devam ediyor. Ekibimiz hem kampüs içerisinde yaptığı etkinliklerle hem de lise ziyaretleri ile aday öğrencilerin kafasındaki soru işaretlerini kaldırıyor.