Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezunlar Buluşması Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Kariyer Merkezi iş birliğiyle düzenlemiş olduğumuz 1. Mezunlar Buluşması (Homecoming 1) Paneli 2 Mayıs 2019 tarihinde İSEFAM Salonu'nda gerçekleştirildi. Panel, Beslenme ve Diyetetik, Hemşirelik ve Sosyal Hizmet bölümü öğrencilerimiz, mezunlarımız ve öğretim elemanlarımızın yüksek katılımıyla düzenlendi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet KUTLU ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nasuh USLU’nun açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlik, farklı bölümlerde eğitimlerini tamamlayan başarılı öğrencilerimizin panelist olarak konuşmaları, tecrübe aktarımlarıyla devam etti. Mezunlarımız, hali hazırda Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde eğitimlerine devam eden öğrencilerimizin sorularına da cevaplar verdi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezunlar Buluşması Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezunlar Buluşması Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezunlar Buluşması Sağlık Bilimleri Fakültesi  Mezunlar Buluşması