İslam Araştırmaları Kulübü Nebi’nin İstikametinde Kardeşlik Turnuvası Düzenledi

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İslam Araştırmaları Kulübü ile gerçekleşen "Nebi'nin İstikametinde Kardeşlik Turnuvası" beş ilden lise öğrencileri ve İstanbul'dan dört farklı üniversitenin katılımıyla İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Halkalı Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Sabah namazı ile başlayan program, Topkapı ve Ayasofya Müzelerine ziyaret ile devam etti. Projenin en heyecanlı kısmı olan Siyer Turnuvaları misafir öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşti. Uzman Drama Eğitmeni Faik Koç'un eğitimleri ve etkinlikleri ile programı renklendirdi. Üniversitemiz tarafından programa katılan misafir öğrencilere okulumuz tanıtıldı.

Tüm etapların bitiminde kazanan öğrencilere Ömer Döngeloğlu tarafından Umre ödülleri takdim edildi.

6 5 7 4 3 11 10 13 WhatsApp Image 2019-04-04 at 11.43.36 14