Hafta Biterken (30 Mart-5 Nisan 2019)

Karz-ı Hasen Çalıştayı Düzenlendi

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) ile MÜSİAD iş birliğinde düzenlenen Karz-ı Hasen Çalıştayı, üniversitenin Halkalı Kampüsü'nde, Uluslararası İslam ve Ekonomisi ve Finansı Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde (ISEFAM) gerçekleştirildi.

İZÜ ile LÖSEV  Dayanışma Etkinliği Düzenledi

01-07 Nisan Ulusal Kanser Haftası dolayısıyla Hemşirelik Bölümü olarak Toplumsal Duyarlılık Dersi kapsamında LÖSEV İstanbul Halkla İlişkiler Sorumlusu Zeynep DEMİRçocukluk çağı kanserleri konusunda konferans vermek üzere İZÜ'ye konuk oldu. Konferansta toplumsal dayanışma ve iyilik hareketinde gönüllülerin rolü de tartışıldı.

İZÜ, Otizm İçin Mavi Işıkları Yaktı

Her yıl 2 Nisan'da “Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak çeşitli etkinliklerle otizmli bireylere yönelik farkındalıklar oluşturulması adına değerlendiriliyor. Bu etkinliklerde mavi renk kullanılarak  otizmli bireylere yönelik farkındalık oluşturuluyor. İZÜ de hem kampsümüzde hem de kamuoyunda otizm farkındalığını artırmak için Birleşmiş Milletler’in ‘Mavi Işık Yak’ kampanyasına destek vererek 2 Nisan’da çeşitli etkinler gerçekleştirdi.

Dünya Sosyal Hizmet Günü Kutlandı

Uluslararası Sosyal Hizmet Uzmanları Federasyonu (IFSW) tarafından bu yıl “İnsan İlişkilerinin Önemi” teması ile kutlanan Dünya Sosyal Hizmet Günü, Sosyal Hizmet Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen Tıbbi Sosyal Hizmet konulu panel ile kutlandı.

Ebru Özkan ile “Kudüs Benim Özgürlüğüm” Programı Gerçekleştirildi

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Milli Türk Talebe Birliği, 11 Haziran 2019 Pazartesi günü Ben Gurion Havalimanı'nda gözaltına alınan Türk vatandaşı Ebru Özkan ile özel bir program gerçekleştirdi.

Ebru Özkan Kudüs, Gazze ve Filistin’de yaşadıklarını, İsrail hapishanelerinde geçen süreci öğrencilerimiz ile paylaştı.

Gıda Mühendisliğine Yönelik Güncel Pazarlama Teknikleri Semineri Gerçekleştirildi

MÜDEK akreditasyon çalışmaları kapsamında, İZÜ Gıda Mühendisliği Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mertcan TAŞÇIOĞLU tarafından "Gıda Mühendisliğine Yönelik Güncel Pazarlama Teknikleri Semineri" verildi.

Seminerde pazarlama teknikleri, ürün yaşam eğrisi, fiyatlandırma stratejileri, markalaşma, dağıtım ve sosyal medyanın pazarlamadaki rolü gibi konularda bilgilendirme yapıldı ve öğrencilerin konu ile ilgili soruları cevaplandırıldı.

14 FACEBOOK