Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak!

İç Mimarlık Platformu tarafından Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak adlı öğrenci yarışması düzenlendi. Üniversitemiz öğretim kadrosundan Elif Hicret Ek Bektaş, Türkan Harmanbaşı, Ayşıl Coşkuner, İbrahim Agah Taştemir ve Reyhan Dadakoğlu'nun jüri koltuğuna oturduğu geri dönüşüm temalı yarışmada amaç, her atığın bir çöp olmadığı, tasarımlarda tekrar kullanılabileceği ve geri dönüştürülebilir doğal ve suni malzemelerin bilincini oluşturmaktı. Parklarda kullanılabilecek çocuk oyuncaklarının ve park elemanlarının geri dönüştürülebilir malzemeler temel alınarak tasarlandığı yarışmada Almina Özüren ve Dilan Yıldız birinci, M. Furkan Kayaduman ve Merve Barutçu ikinci, Aidinnuer Perhati ve Hanne Dervişoğlu üçüncü olan grup oldu. Yarışmanın sonunda yapılan ödül töreninde tüm katılımcılara katılım belgeleri, ödül kazanan katılımcılara ise ödül belgeleri verildi. İleriki tarihlerde ise kazanan katılımcıların ödülleri teslim edilecektir.

1 2 3 (2) 3 4 5