Karma Karakalem Resim Sergisi

• Tarihler: 11 – 14 Haz, 2024

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, sanatın evrensel dilini ve estetik anlayışını vurgulayan bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. "Karma Karakalem Resim Sergisi", sanatseverleri keyifli bir serüvene davet ediyor.

Serginin küratörlüğünü üstlenen İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Resim Eğitmeni Muhammet Alperen Yatmaz  tarafından düzenlenen etkinlikle karakalem sanatının derinliklerine dair bir keşif sunmayı amaçlıyor.

Sergi Detayları:

• Açılış Tarihi ve Saati: 11 Haziran 2024, Salı; Saat 13.30
  • Yer: Merkezi Derslik Binası

Sergi, 11-12 Haziran tarihlerinde Merkezi Derslik binasında görülebilirken, 13-14 Haziran tarihlerinde ise üniversitenin kütüphane alanında sanatseverlerle buluşacak.

Bu etkinlik, sanatın evrenselliği ve estetik değerlerine vurgu yaparken, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinin kültürel zenginliğini ve sanata verdiği önemi bir kez daha ortaya koyuyor.

Tüm sanatseverleri ve toplumun her kesiminden katılımcıları bu özel etkinliğe davet ediyoruz.

WhatsApp Image 2024-06-10 at 16.48.27