"Creating a New Economics for the 21st Century"

• Tarihler: 07 – 07 Şub, 2019

Pakistan Kalkınma Ekonomisi Enstitüsü (PIDE) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Asad Zaman, "Creating a New Economics for the 21st Century"  başlıklı sunumunu gerçekleştirmek üzere İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'nin misafiri oluyor.

Tüm dünyada ekonomik tartışmaların yoğun olarak yaşandığı günümüzde, yeni bir ekonomik modeli ortaya çıkarmanın masaya yatırılacağı toplantı, 7 Şubat 2019 Perşembe günü saat 15:30’da İZÜ Halkalı Kampüs Seminer 2 Salonu'nda başlayacaktır.

Prof. Dr. Asad Zaman Kimdir?

Prof. Dr. Asad Zaman, Pakistan Institute of Development Economics'te Rektör Yardımcısı olarak  olarak görev yapmaktadır. Massachusetts Institute of Technology’den "Matematik" alanında lisans ve Stanford Üniversitesi’nden "Ekonomi" alanında lisansüstü ve doktora derecelerini alan Dr. Zaman; Columbia, Karaçi, John Hopkins, Bilkent ve Lahor üniversitelerindeki akademik görevlerinin yanı sıra Uluslararası Para Fonu’nda da (IMF) çeşitli görevlerde bulunmuştur. Ekonometri, mikro ekonomi, istatistik, İslami iktisat gibi alanlarda birçok akademik çalışması bulunan Zaman’ın, yoğun olarak ilgilendiği konular arasında İslami iktisat ve finans konuları yer almaktadır.

ASADZAMAN-7X5