İZÜ Uluslararası Projeler Kapsamında Japonya'daydı

Ara 10, 2018, 11:51 Tarafından Mehmet Çengel
Akademisyenlerimizden Dr. Mohammed Moussa Qatar Üniversitesi ile yürüttüğümüz uluslararası proje kapsamında Japonya'yı ziyaret etti.
Akademisyenlerimizden Dr. Mohammed Moussa Qatar Üniversitesi ile yürüttüğümüz uluslararası proje kapsamında Japonya'yı  ziyaret etti. 16 Kasım'da Kyoto Üniversitesi İslami Alan Çalışmaları Merkezi'nde düzenlenen uluslararası bir çalıştayda 'İslam ve Demokrasi Geçişleri' projesi kapsamında yaptığı araştırmalarını sundu.

Ayrıca Japonya programı kapsamında “Şiddetsizlik Stratejisi, Gelecekte Şiddetsizlik” başlıklı uluslararası çalıştayda Şeyh Çavdat Said hakkında bir sunum yaptı. Atölye, 17 Kasım'da Profesör Eiji Nagasawa ve Dr. Emi Goto'nun himayesinde düzenlenen Tokyo İleri Araştırmalar Enstitüsü'nde gerçekleştirildi.

İleri zamanlarda Tokyo İleri Araştırmalar Enstitüsü ile ikili işbirliği projeleri geliştirme konusunda anlaşmalar yapıldı.