İZÜ TTO, Küçükçekmece Sanayici İşadamları Derneği'ni Ağırladı

Eyl 17, 2018, 11:08 Tarafından Ömer Faruk Yasin
İZÜ, Küçükçekmece Sanayici İşadamları Derneği kahvaltı programına ev sahipliği yaptı. Program kapsamında Teknoloji Transfer Ofisi Üniversite Sanayi İşbirliği Projeleri Uzmanı Harun Sami ÇİFTÇİ tarafından üniversitemizde gerçekleştirilen bilimsel ve teknolojik çalışmalar ve Teknopark sürecimiz hakkında bilgilendirme yapıldı.

İstanbul’da Vakıf Üniversiteleri Bünyesindeki İlk Teknopark: Zaim Teknopark

Halkalı Kampüsümüzde 35 dönümlük arazide kurulan Zaim Teknopark, İstanbul’da vakıf üniversiteleri bünyesindeki ilk teknopark özelliğine sahip. Birçok alanda öncü olmayı hedefleyen Zaim Teknopark, akademisyen ve öğrencilerimizin seçkin projelerinin hayata geçmesini hızlandırarak, öğrencilerimize staj ve mezunlarımıza nitelikli iş imkanları sağlamayı hedefliyor.