İZÜ’de Proje Hazırlama ve Yürütme Eğitimi

Şub 20, 2018, 17:15 Tarafından Ömer Faruk Yasin
İlim Yayma Vakfı ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi işbirliğinde düzenlenen “Fen Ve Mühendislik Alanı Lisansüstü Öğrencileri İçin Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi” 17-18 Şubat tarihlerinde İZÜ Halkalı Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Programa Lisansüstü Fen, Mühendislik ve Sağlık Bilimleri öğrencileri ilgi gösterdi.

30 lisansüstü öğrencinin katıldığı programda proje yazımı ve teknikleri hakkında bilgiler verildi. Derslerin interaktif olarak yapılması aktif katılım sağlarken grup halinde yapılan proje çalışmaları da işlenen konuların daha iyi anlaşılmasını sağladı.

İki günlük eğitimin ardından eğitime katılan lisansüstü öğrenciler sertifikalarını eğitmenlerinden aldı.