Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Ön Değerlendirme Sonuçları

2020-2021 eğitim-öğretim yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği ön değerlendime sonuçları için tıklayınız.

2019-2020 Yaz Dönemi Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

Yukarıda yayınlanan sonuçlar ön değerlendirme sonuçlarıdır. Genel Değerlendirme Sonuçları, hibeli katılım için asil ve yedek liste ve yerleştirme sonuçları 29 Mart 2020 Pazar günü yayınlanacaktır.

Öğrenim Hareketliliği için kontenjanlar ve kontenjanların fakülte/enstitü içerisinde dağılım yöntemi için tıklayınız.

Staj Hareketliliği için kontenjanlar ve kontenjanların fakülte/enstitü içerisinde dağılım yöntemi için tıklayınız.

Takvim

19 - 26 Mart 2020

Ön Değerlendirme Sonuçlarına itiraz süresi

29 Mart 2020

Genel Değerlendirme Sonuçları, Asil ve Yedek Listenin Belirlenmesi

29 Mart-13 Nisan 2020

Feragat Tarihleri

Ön değerlendirme sürecinde itiraz için önce konu ile ilgili erasmus@izu.edu.tr adresine e-mail atılmalıdır.

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü

İletişim: