Lisansüstü Programların Başvuru Sonuçları

Lisansüstü Programları kazanan adayların kayıt işlemleri 14 - 17 Ocak 2020 tarihleri arasında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Halkalı kampüsü İSEFAM Binası EK-004 numaralı kayıt ofisinde ve Altunizade Yerleşkesinde Enstitü Sekreterliği tarafından yapılacaktır.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Dersleri 03 Şubat 2020 Pazartesi günü itibariyle başlayacaktır.

Başvuru Sonuçları;

Sosyal Bilimler Enstitüsü için tıklayınız.

Fen Bilimleri Enstitüsü için tıklayınız.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

• Mezuniyet Belgesi (E-Devletten alınması gerekmektedir.)
  • Not Döküm Belgesi aslı (Transkript),
  • ALES sonuç belgesi internet çıktısı,(Tezsiz Yüksek Lisans Programları hariç)
  • Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi internet çıktısı, (Dil Puanı istenilen Programlara kabul alan adaylar için)
  • 1 adet vesikalık fotoğraf,
  • Askerlik Durum Belgesi aslı (son bir ay tarihli) veya Terhis Belgesi Fotokopisi,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • Taahhütname (Kayıt ofisinden alınacaktır.)
  • Görev Belgesi (Kurum veya kuruluş üyeleri/çalışanları için)
  • Kredi Kartı ile öğrenim ücreti ödemesi yapmak için tıklayınız. (Ödemelerinizi "Bonus", "Combo", "Maximum", "Paraf" ve"World" özellikli kredi kartlarını kullanarak peşin veya en fazla 12 taksite kadar taksitlendirerek ödeyebilirsiniz.)
  • Öğrenim ücretinizi anlaşmalı olduğumuz Kuveyt Türk Katılım Bankası, Albaraka Türk Katılım Bankası veya Halk Bankası'nın Türkiye’nin her ilindeki şubelerinden banka sistemi üzerinden 12 aya kadar taksitlendirme yapılabilir. (Anlaşmalı banka seçeneğinde Banka, geliri ispatlayıcı belge isteyebilir.)
  • Peşin ödemeler, Üniversitemiz "Kuveyt Türk Katılım Bankası/Sefaköy Şubesi TR08 0020 5000 0083 3555 8000 04 IBAN numaralı" hesabına yapılabilir. EFT veya havale ile yapılacak ödemelerde, adayın T.C. kimlik numarası ile adı ve soyadı bilgileri dekont açıklaması olarak mutlaka yazılmalıdır.

Not: Eksik Evrak ile kesinlikle kayıt yapılmayacaktır.