İZÜ'de Hafta Biterken (28 Ekim - 1 Kasım 2019)

İZÜ Basketbol Takımı Sezona Galibiyetle Başladı

Basketbol Takımımız hazırlık maçında Altınbaş Üniversitesi ile karşılaştı. Takımımız mücadeleden galibiyetle ayrıldı.

Uluslararası Tasarruf Sempozyumu Düzenlendi

Üniversitemiz Dünya Tasarruf Günü vesilesiyle düzenlenen Uluslararası Tasarruf Sempozyumu’na ev sahipliği yaptı. İSEFAM Abdullah Tivnnikli Salonu’nda düzenlenen programa çok sayıda akademisyen, öğrenci ve iş insanı katıldı.

Sosyal Bilimler Çalıştayı Aday Öğrencileri İZÜ’de Buluşturdu

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ve Beylikdüzü Sosyal Bilimler Lisesi’nin ortak olarak düzenlediği 2’nci Sosyal Bilimler Çalıştayı 26-27 Ekim tarihlerinde gerçekleşti. Bu yıl, lise öğrencileri psikoloji komitesinde, sosyal medyanın gençler üzerindeki etkisini ve ‘beğenme’, ‘paylaşma’, ‘gönderi’ ve ‘güzellik algısı’ gibi kavramları tartıştı.

Türkiye genelindeki 20 farklı liseden 250 öğrenci, 9 farklı komite oluşturarak dünya ve Türkiye gündeminde yer alan siyaset, ekonomi, tarih, din, psikoloji gibi konu başlıklarında sunum yaptı. Öğrencilerin gündemi yakından takip edip bilgi sahibi olmaları, hitabet yeteneklerini artırmaları ve tartışma kültürlerinin gelişmesi hedeflenen zirvede, İZÜ akademisyenlerinden Prof. Dr. Turan Koç, Dr. Ömer Taşgetiren, Dr. Volkan Koç ve Dr. Mehmet Çetin de dersler verdi.

İZÜ’lü Olmak Ekibi Aday Öğrenciler ile Buluşmaya Devam Ediyor

İZÜ’lü Olmak ekibi Anadolu şehirlerinde aday öğrenciler ile bir araya gelmeye devam ediyor. Ekip bu hafta Elazığ’da düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarı’na katıldı.