İZÜ'de Hafta Biterken (21-25 Ekim, 2019)

Gençlik ve Gönüllülük Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında “Gençlik ve Gönüllülük” temalı işbirliği protokolü imzalandı. İki kurum adına imzaları, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bulut ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu attı. Törene, üniversitemiz öğrenci kulüplerinin başkanları da katılarak, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Anısına “Bilim Tarihi Paneli” Düzenlendi

İZÜ Yerel ve Bölgesel Politikalar Araştırma ve Uygulama Merkezi, Prof. Dr. Fuat Sezgin anısına Bilim Tarihi Paneli düzenledi. Panele konuşmacı olarak Prof. Dr. Mehmet Emin Köktaş, Prof. Dr. Kadir Canatan ve Prof. Dr. Mustafa Kaçar katıldı.

Wake Up Fest’19 Önemli İsimleri İZÜ’de Buluşturdu

İZÜ İşletme Kulübü tarafından düzenlenen Wake Up Fest’19 birbirinden değerli isimleri İZÜ Kampüsünde bir araya getirdi.

Programa konuk olarak motivasyon konuşmacısı Volkan Akay, sosyal medya fenomenleri Semih Varol, Murat Genç, Dilara Özkan, İletişim Danışmanı Serap Öcal, Genç Haber'in kurucusu ve sosyal girişimci İsmail Hilmi Adıgüzel, sosyal medya uzmanı Mehmet Burak Torun, oyuncu Levent Sülün ve Sanatçı Begüm Polat katıldı.

2023 Vizyonu ve Yabancı Dil Öğrenimi İZÜ’de Konuşuldu

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, yabancı dil öğreniminin eğitim sistemimizdeki öneminin konuşulduğu “2023 Vizyonu ve Yabancı Dil Eğitimi” başlıklı programa ev sahipliği yaptı. Yabancı dil eğitiminde uygulanabilecek farklı metotların tartışıldığı program, eğitim alan öğrencilerin eğitmenler ile kurdukları İngilizce diyaloglar ile keyifli anlara sahne oldu.

Futbol Tenisi Turnuvası Düzenlendi

İZÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen futbol tenisi turnuvası eğlenceli anlara sahne oldu. Futbol Stadyumunda düzenlenen turnuvaya öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

2HB-INS