Medeniyet Tasavvuru Okulu Başlıyor!

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, İpekyolu Medeniyetleri AUM ve Ankara Düşünce ve Araştırma Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilecek Medeniyet Tasavvuru Okulu başlıyor!

Kayıt Tarihleri

12 Eylül - 10 Ekim 2019

Derslerin Başlaması

19 Ekim 2019

- Dersler İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi - Altunizade Kampüsü'nde yapılacaktır.
-Derslere %90 oranında katılım sağlayanlara İZÜSEM tarafından sertifika verilecektir.

Medeniyet Tasavvuru Okulu Nedir?

Medeniyet Tasavvuru Okulu, İZÜ İpekyolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi ve ADAM işbirliğinde hazırlanmış olup 2019 - 2020 Güz dönemi ile birlikte eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan bir eğitim projesidir.

40 erkek ve 40 hanımın yaklaşık 2 yıl boyunca düşünce tarihi, tarih, edebiyat, kültür sanat, maarif, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi, iktisat ve benzeri alanlarda alacakları derslerden müteşekkildir.

Proje katılımcıları arasında başarılı bulunanlar, araştırma merkezi bünyesinde gönüllü araştırmacı olarak kabul edilecek olup; araştırma merkezinin yapacağı tüm çalışmalara katılım sağlayabileceklerdir.

Başvuru Şartları

» İstanbul'da önlisans, lisans veya yüksek lisans öğrencisi olmak.
» ‎Herhangi bir alan/lar/da en az temel düzeyde okuma yapmış olmak.
» Ders programı ve takvimini kabul etmek ve uymak.
» ‎En az %90 oranında katılım sağlamayı taahhüt etmek.
» Dersler haricinde verilecek ek ödev ve sorumlulukları zamanında yerine getirmek.
» Çeşitli vesilelerle bulunulan yoğunlukları, sorumlulukları yerine getirmemek amacıyla bahane olarak kullanmamak.

Tıklayın Başvuru Formu

MEDENIYET-19X6